ALUFELNI választó applikáció

AZ ÚJ ALCAR APPLIKÁCIÓ
ALUFELNI KONFIGURÁTOR OKOSTELEFONOKRA ÉS TABLETEKRE!

Az új mobilalkalmazással saját autóját lefotózva próbálhatja fel az AEZ, DOTZ, Dezent és Enzo könnyűfém keréktárcsák teljes kínálatát!

app

A márciustól elérhető ALCAR Wheels alkalmazás révén pár mozdulattal felpróbálhatja virtuálisan a kiválasztott könnyűfém keréktárcsát autójára. A konfigurátor elindításakor kiválaszthatja az adott modellt és típust, majd elkészít egy fényképet az autóról, oldalnézetből úgy, hogy az a képernyőn lévő piros körvonalon belülre essen.

A program a megadott adatok alapján leszűri, kínálatunk mely tagjai szerelhetőek az autóra. Innentől nincs más dolga, mint beállítani az alufelni megfelelő pozícióját, valamint méretét, majd az alsó sávban böngészve bármelyik keréktárcsát felpróbálhatja az autóra.

app

Amennyiben megtalálta a legjobban tetsző modellt, az alkalmazással könnyedén, azonnal megoszthatja akár e-mailben, akár valamelyik közösségi oldalon, de az eszköz galériájába is elmenti a képet.

Az alkalmazással emellett mindössze pár gombnyomással megtalálhatja a legközelebbi ALCAR partnert, ahol akár nyomban meg is rendelheti a kiválasztott keréktárcsát. Ugyanakkor nem csak az új keréktárcsák, hanem az autó mindennapi használatát is könnyebbé teszi az ALCAR Wheels. A My Car menüben a már meglévő, és a még csak megvenni szándékozott ALCAR felnik mellett elmenthetőek a saját autó legfontosabb műszaki adatai és a saját ALCAR viszonteladó elérhetőségei is. Emellett a szezonális abroncscserék, vagy a kötelező szervizek időpontját is el lehet menteni, vagy emlékeztetőt beállítani, akárcsak a legfontosabb segélyhívó számokat, amelyekre vészhelyzetben lehet szükség.

Az ALCAR alkalmazás ingyenesen letölthető IOS, illetve Android operációs rendszerre egyaránt. 

Miért az ALCAR könnyűfém keréktárcsái:

– Garantált minőség

– Az ALCAR könnyűfém keréktárcsái válogatott anyagokból, több évtizedes szakértelem és a legszigorúbb minőségellenőrzési kritériumok mellett készülnek, melyek már a tervezés kezdetétől végigkísérik a keréktárcsa születését. Az ALCAR kínálatba tartozó valamennyi keréktárcsa modell rendelkezik TÜV tanúsítvánnyal, amelynek kiérdemlése már garantálja a csúcsminőséget.

– Illesztőkészlet

– Valamennyi könnyűfém keréktárcsa garnitúrához ingyenesen jár az adott autómodellhez megfelelő illesztőkészlet, amely magába foglalja a felszereléshez szükséges csavarszettet, illetve a központosító gyűrűket.

– Műbizonylat, H-engedély

– Az ALCAR kínálatába tartozó valamennyi könnyűfém keréktárcsa rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott H-engedélylyel, amely alapján kiállítható a műszaki vizsgához szükséges műbizonylat.

– 3 év garancia

– Az ALCAR 3 év teljes körű gyártói garanciát vállal valamennyi kínálatába tartozó könnyűfém keréktárcsára.

Forrás: ALCAR Hungária Kft.